Sider

mandag den 31. maj 2010

Frida



Fornyligt så jeg et billede på en anden blogg af Frida Kahlo, hvor jeg tænkte..'jamen hun hører jo hjemme hos mig'... så her er hun.

Frida Kahlo har fulgt mig, siden jeg var en stor pige på 15-16 år, jeg var betaget med det samme og har læst alt hvad der er at opdrive.... hvorfor ved jeg ikke -hvorfor var det ikke Madonna eller et andet popidol?? Men hendes farver, skæbne og livssyn har altid draget mig.
OG ja.... til dem der har fulgt lidt med.... det er derfor min datter hedder Frida/ smil -ikke at jeg for alt i verden ønsker hun skal få sammen skæbne, men må hun få lidt at samme styrke og tilgang til livet.

torsdag den 27. maj 2010

Billie Holiday


I en bunke cd'ere fandt jeg denne Billie Holiday. Jeg blev helt betaget af coveret... er det ikke smukt? Har du som jeg fået lyst til at høre musikken så tryk her.

onsdag den 26. maj 2010

skattgömman





En lille afsløring...
min lokale sommerhus 'skattgömman'
Går jeg ind af døren, ved jeg, at jeg ikke ser dagslyset før en et par timer efter. For det tager tid, at gennemgå denne lagerbygning fyldt med alt tænkeligt sekond hand -men det er det vær!
Denne pinse kom jeg ud i lyset igen med disse sager, glæder mig allerede til sommerferien, hvor jeg igen vil rode efter små skatte i Bjärnum's skattgömman.

tirsdag den 25. maj 2010

ukrudt



Er man underlig når man elsker mælkebøtter?
Det er jo ukrudt!

onsdag den 19. maj 2010

en dag på blågårdsplads


Stemning fra min dag på blågårdsplads.
Butikken Fru Tange er min svigerindes og altid dejlig at være i !

tirsdag den 18. maj 2010

biler


Sender men et budskab med den bil man kører?
Jeg kører en lille sort fiat punto med knækket forrude og gaffatape på kofangeren... hummm hvad mon det siger?? -jeg kunne i hvertfald godt tænke mig dekorerer den som bilen på billedet, jeg er sikker på det ville klæde min Punto og ikke minst mig!
(nb. jeg kan ikke huske hvor jeg har fundet billedet, måske Elle interiör? eller et andet sted på det store internet)

mandag den 17. maj 2010

party styling


Efter at have fundet disse billeder, glæder jeg mig helt vildt til at skulle holde frida's fødselsdag (det er først 4.september -øv!) for så vil jeg lade mig inspirere af stilen her. Er i sær vild med Alice i eventyrland temaet på de nederst billeder. -bare skønt!
Se flere skønne ting fra Lulaland her.... og må jeres fødselsdage og fester blive lige så eventyrlige.

søndag den 16. maj 2010

container og stiletter...


Jeg elsker høje hæle... synes jeg bliver mere feminin, rankere ryg og JA slankere, i det hele taget et skud til selvtilliden (jeg ved det...men sådan er det altså)!
Sidste weekend var vi i byen og spise brunch, OG på vejen hjem stod en container....!
Kan man køre forbi uden og kikke??? - jeg kan ikke, så jeg klatrede op og gik på opdagelse, i stiletter! men det var alt for godt og bilen var fyldt med diverse 'familien skal på tur' udstyr, til at jeg kunne have andet end lidt småting med.... så jeg måtte hjem og hidkalde min svigerinde, med samme hang til container-skattejagt som jeg, og afsted igen. Ikke nok med container, vi kom på skatte-jagt i dødsboet og drog hjem med bilen fyldt til bristepunktet.
Så nu står disse lysestager på mit spisebord, tæppet skal bruges i haven og alle de andre gode sager kørte med Fru Tange.
- Jeg bliver aldrig en fin stilet-pige men det er også lige meget, jeg glæder mig til, hvad mine stiletter føre mig til næste gang/ smil

tirsdag den 11. maj 2010

en shopper


Så blev endnu et dug-projekt færdigt..... nå ja...når man nu ikke har råd til en designer-bag kan man da lave sin egen personlige unika. Jeg glæder mig til at lufte den og vil bære den med stolhed, for den er min og der er ikke en magen til andre steder!

søndag den 9. maj 2010

Smoke Without Fire

Lidt lækkert musik til at slutte weekenden!

Vil i øvrigt gerne anbefale filmen, hvis du lige er i humør til en skøn pigefilm...det var jeg og den ramte et blødt punkt....suk, en forelskelse kan vi vel alle bruge en gang imellem!

onsdag den 5. maj 2010

dagens projekter



Jeg kan snart svømme i puder, men måtte bare lave et par stykker mere....!
Line, min søde veninde fik lavede den skønne lille vuggestue-taske til sin datter.
Nye projekter blev udtænkt og sammensat...alt i alt en dejlig dag, der bare forsvant alt for hurtigt!

tirsdag den 4. maj 2010

Small magazin -big inspiration


Uhhh jeg glæder mig... Small magazine har postet at deres sommer magasin kommer snart.
-kender du det ikke, så skynd dig ind, læs og nyd forårs nummeret her...

mandag den 3. maj 2010

de små ting



fordi det er dem der er vigtigst.... fordi jeg er så pave stolt.
Fordi at tabe sin fortand og snart skulle sige farvel til alle sine børnehave venner er stort.
Fordi at opdage, man faktisk kan sige en masse ord, selv tage bukser på og køre storebrors traktor er fantastisk....

i stjerner


Se lige det her stjerne mønster... !

lørdag den 1. maj 2010

Pige ting



Nu er julen slut for denne gang, hyggeligt gensyn og jeg glæder mig til i skal se det hele, MEN det bliver først når det rigtigt jul.... Nu skal det være forår igen!
Jeg har fået en masse fine pige ting som jeg gerne vil dele med jer.
Det lyserøde plastik spejl fra 80'ere, minder mig så meget om min barndom, at det måtte med hjem til Frida. Der nu har fået sin ejen lille gadarobe med skoreol, spejl og knage...Hun elsker det!...hvad er det med os piger, sko og spejle ??
..men når man er 1½ år er man ikke så selvkritisk, hold da op det spejl har fået mange kysser/ smil.
Bølle er alt for sød og også et dejligt minde, til lange cykel ture med en lille Bølle i cykelkurv.
Kjolen har Farmor fundet i en genbrug -bare super skøn!
Og så har endnu en dukke findet hjem til mig...iiii.... hun er fin og ligner hun ikke lidt Frida??. Det er også Farmor der står bag dette fund, TAK!
Så er der broderiet, som jeg fik som en lille overraskelse. Jeg blev så glad og rørt -tænk at en pige, som jeg slet ikke kender, har luret lige hvad jeg elsker og lægger denne lille fine sag i den fineste pakke til mig. TAK, Anne -jeg lover at bruge det til noget helt særligt.