Sider

tirsdag den 29. november 2011

***


fredag aften mistede jeg min far -han nåede til sin målstreg, sådan som sofus har tegnet det.
Jeg har ikke mange ord lige nu, men vil gerne fortælle jer hvorfor her er så stille.

Nedenstående indlæg skrev jeg (dog uden af udgive det) for præcis 5 måneder siden, på min fars 56 års fødselsdag -3 dage før havde han fortalt mig, at han havde kræft igen og ikke ville kunne bekæmpe den.
-nu for i det, fordi jeg ikke ellers ved hvordan jeg kan beskrive hvad der er sket.

Jeg vender snart tilbage, for jeg vil minde mig selv om alt det jeg godt kan lide og alt det smukke der stadig er omkring mig...

_____
D.28 juni ... i dag er det min fars fødselsdags.

Han har altid været mit forbillede. Som barn var han min superhelt... ham der kunne klare alt og hvor alt var muligt, slet ikke som de andre fædre. min far er ung, var bare 21 da jeg blev født. Han kørte BMW 320 i, den gang i 80'erne, med Bonnie Tylor på fuld udblæsning. Jeg har aldrig været i tvivl om at han var der for mig -dengang når jeg var syg, kom han altid flyvende med en lejede movi-box og film fra tanken, selv om vi ikke boede sammen. Han sørgede for at hele klassen fik is, selv om der ikke var nogen anledning...osv ..osv

Det er ikke meget anderledes i dag, nu er det bare Sofus der smiler skævt og siger 'min morfar har den sejeste Mercedes' ...smil, Det er også stadig min far der redder mig når verden bliver for stor og grum, ham jeg søger svar hos. Jeg ved godt at mine egne ben kan bære mig, at jeg nu har min egen mening og selv er mor.... men derfor er det alligevel fandens dejligt, at tænke på han er der -at man har en superhelt der kan redde en når man har brug for det!

Kære Far,
Derfor er din opringning i fredags slet slet ikke ok.... på en enkelt opringning er mit verdens billede ændret. Min krop har forstået hvad du sagde til mig, den ryster, en kæmpe kugle har sat sig i mit bryst,   mine øjne flyder over hele tiden og alt energi har forladt mig....Men mit hjerte, vil ikke forstå, det er sikker på, at du snart ringer igen og siger, du da også klare dette her!
SUPERHELTE DØR IKKE.... !!

tak fordi du altid har været der for mig
Jeg elsker dig...